Kodulehe loomine WordPressis

Aeg

5. oktoober- 2. november 2021                                                                                                                                                      Teisipäeviti kell 17-20.15

Asukoht

Räpina mnt 12, Võru

Info

Koolitusgruppi mahub 8 osalejat.

MTÜ Võluvõru on Töötukassa koolituspartner.

Info ja registreerimine kuni 30.09.21
info@voluvoru.eu või tel 5853 1062

 

Osalustasu

199.00 eurot

 

Kutsume looma endale kodulehte! Iga osaleja loob oma kodulehe, mida saab edaspidi muuta ja täiendada. Ei pea eelnevalt olema oma veebiserverit ega domeeninime. Pärast koolitust saab veebilehe oma serverisse tõsta ja soovitud domeeninimega avaldada.
Koolituse sisu: • Kodulehe planeerimine ja turundamine; • Wordpressi ülesehitus ja selle osad; • Kujundusteemad ja lisamoodulid; • Otsingumootorite optimeerimine ja külastajate jälgimine; • Kujundusteema muutmine, sissejuhatus HTML-i ja CSS-i). Läbinutele väljastatakse tunnistus.
Koolitajaks Marko Arrak, kellel on täiskasvanute koolitamise kogemus alates 2015. aastast. On lõpetanud Tartu Ülikooli infotehnoloogia eriala, tarkvara suunal ja läbinud magistriõppe tarkvaratehnika eriala, ettevõtte tarkvaratehnika suunal, töötanud aastatel 2011- 2019 Playtech Estonia OÜ-s kvaliteeditagamise vanemspetsialistina ja hetkel on ametis Uptime OÜ -s projektijuht-analüütikuna. Lisaks igapäevatööle on tema erialasteks huvideks küberturvalisus ja internetiturundus.